Curs de vestibulometrie

In urma interesului manifestat de colegii nostrii  ORL –isti, Clinica Urechii va organiza in perioada martie – mai 2014 cursul “ Notiuni aprofundate de vestibulometrie”, adresat medicilor specialisti si primari ORL.

Activitatile propuse au un pronuntat caracter practic si se vor desfasura in incinta Clinicii Urechii (formatori dr. Tudor Adrian si dr. Roxana Mazilu), recunoscuta pentru patologia variata si bogata activitate clinica, dotata cu cea mai moderna aparatura, cursantii fiind pusi in situatia de a opera aceste aparate atat in conditii de simulare, cat si in conditii clinice.

Tematica cuprinde notiuni de anatomie, fiziologie si fiziopatologie a sistemului vestibular, principalele afectiuni vestibulare periferice si bateria actuala de investigatii vestibulare (videonistagmografie, posturografie, video head impulse test, proba calorica, potentiale evocate vestibulare miogene cervicale si oculare, electrocohleografie).

Cursul va fi creditat cu 60 de puncte EMC si se va desfasura sub forma a doua duminici pe luna. Pentru informatii referitoare la inscriere si taxa de participare va rugam sa contactati secretariatul Clinicii Urechii la numerele de telefon afisate pe site la sectiunea Contact.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Buy best wordpress themes and Save. | Thanks to Free WordPress Themes, Top WordPress Themes and Free WordPress Themes